2011/04/19

Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution (anksčiau žinomas kaip Deus Ex 3) bus trečiasis pirmojo asmens RPG Deus Ex serijos žaidimas. Žaidimas kuriamas Eidos Montreal. Planuojama, kad žaidimas pasirodys rugpjūčio 23-16 dienomis 2011.

Žaidimo serija išgarsėjo ne tik dėl novatoriškos tuo metu siužeto linijos, bet ir dėl „papildymų“ (augmentations), kuriuos žaidėjas įvedęs į herojaus kūną, galėjo padidinti protagonisto sugebėjimus. Deus Ex: Human Revolution augmentations buvo suskirstyti į kelis tipus Kovos, sėlinimo, technologijos ir socialinių reikalų. Naudojant socialinių įgūdžių, ir stealth augmentations žaidėjas gali žaisti per visą žaidimą nežudydamas ir tik žudydamas žaidimo bosus.

Žaidime kiekvienas priešo būrys turės komandos lyderį, kuris vadovaus komandos veiksmus. Jei vadovas yra nužudomas, būrys patenka į netvarką. Priešai taip pat reaguoti į subtilius žaidėjas sprendimus, pavyzdžiui, elgesio ar ginklų kaita, ir kitus veiksmu. Skirtingai nei Deus Ex: Invisible War, ginklai turės skirtingus šaudmenų rūšis. Jie taip pat gali būti modernizuoti, kad geriau tiktų žaidėjo poreikiams.

Skirtingai nuo ankstesnių šios serijos žaidimų, Human Revolution bus naudojamas regeneruojamas sveikatos modelis. Šis pakeitimas buvo padarytas dėl to, kad kūrėjai nenorėjo žaidėjams patekti į padėtį, kai jie negalėjo progresuoti su herojumi dėl mažo sveikatos lygio. Kūrėjai tiki, kad jų regeneruoti sveikatos modelis paskatintais taktines ir strategines žaidėjo veiksmų naujoves. Kitas svarbus pakeitimas vertinti Deus Ex: Human Revolution yra išryškinti objektų sąveikavimas.



Human Revolution pirmiausia yra pirmasis asmens žaidimas, tačiau bus rodomas kontekstinis trečiojo asmens požiūriu, naudojant priedangos sistemą, ar žudymo combos. Žaidimas taip pat pasižymės visiškai unikaliu grafiniu varikliu. Kūrėjai teigia, kad žaidimas vizualiai bus pritrenkiantis.