2011/03/26

The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2: Assassins of of Kings planuojamas išleisti žaidimas vaidmenimis (RPG). Witcher 2 bus populiaraus žaidimo The Witcher, sukurtos lenkų studijo CD Projekt RED, tęsinys. Kaip ir pirmoje dalyje, Assassins of Kings žaidėjas turės galimybės žaisti už Geralt of Rivia, raganių, kuris tęs savo epinę kelionę. Numatoma, kad žaidimas bus dar brutalesnis bei turės daugiau suaugusiems žaidėjams skirtų momentų.

Prieš oficialiai paskelbiant apie The Witcher 2: Assassins of of Kings buvo nutekinta video medžiaga, kurioje matyti žaidimo pirmosios scenos žaidimas dar 2009 m. rugsėjo 16. 2009 rugsėjo 18, CD Projekt RED oficialiai patvirtino, kad žaidimas yra kuriamas išskirtinai PC.

Kovo 25 2010, buvo pristatyta pirmasis oficialius žaidimo vaizdo klipas publikai. Žaidimo filmuota medžiaga parodė, įvairius metodus, kaip žaidėjas įvairiai gali lygį. GamesCom 2010 žaidimo demo taip pat buvo parodytas daug įvairių lygių ir pirmą kartą magiškus simbolius kuriuos naudos Geralt. Sklinda gandai, kad žaidimas turi 16 skirtingų pabaigų. Žaidimas turės besišakojančią dialogo sistemą, turinčią su pilnu įgarsinimu.