2011/03/24

Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 strategijos kompiuterinis žaidimas, sukurtas Creative Assembly ir platinamas Sega. Tai naujausias Total War serijos žaidimas ir grįžta į 16 amžiaus Japoniją pavaizduota primoje Shogun: Total War dalyje. Žaidimas buvo išleistas 2011 m. kovo 15 d.

2000 m. Creative Assembly iš naujo išrado strategijos žanrą su Shogun: Total War, precedento neturintis 3D realaus laiko kovų ir turn based strategijos valdymo mišinys. Su daugiau nei 7 milijonai parduotų vienetų ir pripažinimo iš spaudos ir bendruomenės, Total War nuolat buvo svao žanro flagmanas ir šiandien yra viena iš sėkmingiausių visų laikų PC žaidimų frančizės per visą laiką.

Total War: Shogun pritrauks strateginių žaidimų vesternus bei naujokus į kitą lygį strategijos žaidimų istorijose. Remiantis 10 metų patirtimi priimant Total War: Shogun 2 iš esmės sukūrė naują Dirbtinį intelektą (AI), revoliucinį Multiplayer režimą, naują kampanijų žemėlapį galimybė ir epinius 3D realaus laiko mūšius.


Žaidimas nukelia į 16 a. viduramžių Japonijos vidurį. Šalį, kurią kažkada valdė vienas valdovas, o dabar padalyta į daug kariaujančių klanų. Žaidėjas pasirenka vieną Daimyo - klano lyderis - ir naudodamasis karine galia, ekonomika ir diplomatija turi pasiekti galutinį tikslą: iš naujo suvienyti Japoniją ir tapti nauju Siogūnu - neginčijama visos Japonijos valdovu.



Žaidimo ypatumai:

* Naujas herojų progresavimo būdas
* Vieno žaidėjo epinė kampanija bei multiplayer
* Naujos kartos AI sistema
* Geresni žemės ir jūrų mūšiai

Minimalūs reikalavimai:

* 2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor , ar AMD (su SSE2)
* 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / Windows7)
* 256 MB DirectX 9.0c vaizdo plokštė (shader model 3)
* 1024×768 min ekrano raiška (rezoliucija)
* 20GB vietos kietajame diske (HDD)

Rekomenduoti reikalavimai:

* 2nd Generation Intel® Core™i5 processor (ar didesnis), or AMD ekvivalentas
* 2GB RAM (XP), 4GB RAM (Vista / Windows7)
* AMD Radeon HD 5000 ar 6000 serijos vaizdo plokštė su DirectX 11 plaikymu
* 1280×1024 min ekrano raiška (rezoliucija)
* 20GB vietos kietajame diske (HDD)