2011/03/24

Homefront

Homefront žaidėjas nukeliamas į 2027 metus. Pasaulis, kurį mes žinome, sugriautas praėjus penkiolikai metų nuo ekonominės krizės ir plataus masto pasaulių konfliktų dėl nykstančių gamtos išteklių. Didžioji Amerika tapo sugriauta, infostruktūra sunaikinta, o karinėse struktūrose vyrauja netvarka. Suluošinta nuo viską griaunančio atominio smūgio JAV nepajėgi atsispirti vis besiplečiančiai Didžiosios Korėjos Respublikos okupacijai.

Apleista savo buvusio sąjungininkų, JAV tapo apleisto kraštovaizdžio ir sugriuvusių miestų ir apleistų priemiesčių šalimi. Tai policinė valstybė, kai vidurinės mokyklos stadionai tapo sulaikymo centrais, o prekybos centrai šarvuotos technikos angarais. Kartą laisvėmis besidžiaugia JAV piliečiai dabar tapo vargetomis , kolaborantais ar revoliucionieriais.
Homefront žaidimas kviečia prisijungti žaidėjus prie kovos už laisvę prieš didžioji karinę jėgą. Homefront tai intriguojantis vieno žaidėjo kampanijos žaidimas. Žaidėjui suteikiama unikalia galimybė kartu su įsimintinais herojais patirti eilę nuotykių dulbinančio detalumo pasaulyje. Homefront tai pirmojo asmens šaudyklė, kuri įtrauks jus į kovą per okupantų nuniokotą JAV kraštovaizdį, leis patirti partizanų taktiką ir pasisavinti karines transporto priemones, Homefront žaidime yra galimybė valdyti pažangias technologijos kurios galiausiai padės nugalėti priešą.





Homefront žaidimo savybės:
  • Atraskite siaubingai tikėtiną artimosios ateities pasaulio viziją – keliaukite ir kovokite per okupuotą JAV
  • Kovokite dėl priežasties – persijunkite prie partizaninio judėjimo ir kaukitės su žymiai galingesnėmis karinėmis galiomis dėl vieno tikslo – laisvės.
  • Patirkite karo siaubus - intriguojanti ir jaudinanti istorija pasakojama pirmo asmens John Milius akimis.
  • Pajauskite sprogstamą Homefront pirmojo asmens šaudyklės žaidimo dinamiką – dinamiškas mūšis tarp pėstininkų ir transporto priemonių.
  • Imkitės mūšio internete didelės apimties Multiplayer, kaip niekada anksčiau leis pajausti žaidimo dinamiką.

Minimalus reikalavimai PC:

* OS: Windows XP, Windows Vista arba Windows 7
* Procesorius: Intel Pentium Core 2 Duo 2.4 GHz arba AMD Athlon X2 2.8GHz.
* RAM: 2 GB RAM
* Vaizdo korta: NVIDIA GeForce 7900GS arba ATI Radeon 1900XT
* Vieta HDD: 10GB laisvos vietos

Rekomenduojami reikalavimai PC:

* OS: Windows Vista arba Windows 7
* Procesorius: Quad Core 2 GHz+ CPU
* RAM: 2 GB RAM
* Vaizdo korta: NVidia GeForce 260 arba ATI Radeon 4850
* Vieta HDD: 10 GB laisvos vietos