2011/03/24

The Sims: Medieval

The Sims: Medieval yra naujas Sims žaidimas, siūlantis visiškai kitą naują išvaizdą, įdomių ir iki šiol nenaudotų funkcijų rinkinį bei žaidimo mechaniką, kuri žaidėjui suteiks visiškai kitokį požiūrį į Sims žaidimų pasaulį. The Sims: Medieval leidžia žaidėjui patirti viduramžių epochą, su The Sims jus turite galimybes kurti ir valyti karalius, karalienes, riterius, burtininkus, šnipus, kalvius, pirklius, bardus ir dar daug daugiau.

Sukūrus Sims herojus, žaidėjas turi vykdyti žygius, plėsti savo karalystę, ir sukurti pasakų pilna dramos pasaulį, romantika, konfliktų ir komedijos. Naujos kartosš The Sims pasaulis alsuoja istorijos, nuotykių, romantikos, dramos ritmu. Ištobulinta The Sims: Medieval aplinka ir charakterių grafika, apšvietimas leis žaidime pajausti iki šiol nepjaustą dinamiką.

Sims: Medieval žaidimas, skiriasi nuo serijos, leis žaidėjui laimėti žaidimą, pasiekus karalystės ambicijas. Šios ambicijos apima: "No Quest For The Weary", "Legendary", "Best In Show", "Busy Builder", "Efficient Expander", "Fame", "Filled Coffers", "Hard Workers", "Safe And Sound", "Imperial Domination", "Thoughts And Prayers", and "Wealthy Populace". Visų kitų Sims žaidimų serijos, charakterio kūrimas, modeliavimas ir architektūriniai aspektai yra žymiai sumažinti, siekiant sutelki didesnį dėmesį į RPG stiliaus žaidimo pusę. Pavyzdžiui, žaidėjai galės pritaikyti savo skonį ir išdėstyti interjerą, tačiau jis negalės keisti pagrindinės pastatų struktūras ir formas. Vietoj to, kad žaidimas įtrauks žaidėją į karalystės modernizavimą, pasirenkant galutinį tikslą (pavyzdžiui, turto ar populiarumo) ir tada vykdyti questus, kurie prisideda prie šio tikslo.

Tikslas gali būti užbaigtas per herojų (arba specialistų) naudojimą. Pavyzdžiui, žaidėjas gali valdyti vedlį ir gydytoją, kurie bendradarbiaudami vykdo viena questa. Dėmesys, patirtis, bei Sim bruožai įtakoja jų sėkmę, ir žaidėjai gali pasirinkti, kaip ši komanda bandys atlikti questą. Žaidėjai Sims: Medieval taip pat gali pasirinkti, kuris Sim vadovaus komandai. Įdomu tai, kad The Sims: Medieval nebus kartinis žaidimas panašus į pirmosios kartos The Sims, į žaidime nebus pažangos per gyvenimo etapus. The Sims vis dar bus galima gimdyti, bet tie vaikai niekada nepasieks pilnametystės.