2011/03/29

Need For Speed Shift 2: Unleashed

Need For Speed Shift 2: Unleashed yra lenktynių žaidimais, tęsiantis legendinio Need For Speed žaidimo tradicijas. Žaidimas sukurtas buvoSlightly Mad Studios ir išleistas Electronic Arts. Need For Speed Shift 2: Unleashed išleistas buvo JAV 2011 m. kovo 29 d., o kovo 31 d. bus pristatytas Europoje ir balandžio 1 d. Jungtinės Karalystėje.
Need For Speed Shift 2: Unleashedyra tiesioginis 2009 metų žaidimo Need for Speed: Shift tęsinys, su išplėstomis žaidimo savybėmis nei jo pirmtakas. Unleashed žaidėjas galės rinktis iš 145 automobilių , pristatytų 37 gamintojų. Pačiame žaidime skambės 36 skirtingos ir originalios dainos, o žaidėjai galės konkuruoti kelių tipų lenktynės. Žaidėjai taip pat galės varžytis internete pasijungdami multiplayer rėžimą, žaidime yra trys nauji pagrindiniai papildymai, „in-helmet“ , „night-time racing“ ir „Autolog“, kuri buvo pristatyta su Need for Speed: Hot Pirsuit žaidimu.

EA pažadėjo, kad tai bus "naujo lenktynių stimuliatorius žanras" ir buvo pavadinamas kaip žaidimas "labiausiai atitinkantis realią padėtį lenktynių trasoje kaip niekad".