2011/03/30

Battlefield 3


Battlefield 3 yra pirmojo asmens šaudyklės žanro video žaidimas, kuriamas EA Digital Illusions CE ir bus platinamas Electronic Arts. P per trečiąjį ketvirtį 2011 m., ir bus skirtas Microsoft Windows PC, PlayStation 3 ir Xbox 360. Battlefield 3 dvyliktoji į Battlefield frančizės dalis, bei tiesioginis Battlefield 2 tęsinys, kurs buvo išleistas 2005 metais.

Battlefield 3 bus atnaujinti masiniai mūšiai tiek vieno žaidėjo kampanijoje, tiek ir multiplayer rėžime. Šioje serijoje vėl bus keletas elementų kurie buvo panaikinti Battlefield: Bad Company žaidime, įskaitant naikintuvus, iki 64 žaidėjų mūšiai žaidžiant PC multiplayer, tiesa konsoles bus paliktas 24 žaidėjų limitas. Dėl konsolių ribotų techninių parametrų, žemėlapio plotas bus ribotas tik Xbox 360 ir PS3 versijomis. Žaidėjai valdantys skraidančias technines priemones, kita vertus, turės daugiau žemėlapio erdvės ir turės galimybę keliauti toliau už jo ribų.

Battlefield 3 naudoja naujos rūšies animacijos technologiją, pavadintą ANTI. ANTI technologija yra naudojama EA Sports žaidimų frančizėje, tokių kaip FIFA, bet dabar bus naudojama siekiant sukurti labiau realistiškus kareivis. Žaidėjų modeliai pasirodys daugiau dinamiškesni ir pasižymės stulbinančia grafika. Dabar galvą bus galima pasukti prieš pasukant visą kūną, šį patobulinimą galima buvo atlikti tik panaudojus ANTI technologiją.

Patvirtinti žemėlapiai apimą veiksmą Paryžiuje, Teherane, Sulaymaniyahe ir Niujorke. Battlefield 3 žaidimas apims mūšius miesto gatvėse, didmiesčių centro srityse, ir „neuždarytuose“ lauko erdvėse puikiai tinkančiose epiniams transporto priemonių kovai. Vieno žaidėjo kampanija, vyks 2014 metais.





















Paskubėkite užsisakyti originalų Battlefield 3žaidimą (pre-order) iš mūsų tiekėjo, siūlome ypač gerą kainą!